Firma Sc. Kagome SRL s-a infiintat in anul 2010 cu comercializarea pieselor de schimb a Utilajelor Agricole, din care mare parte piese pentru tractoare , ( John Deere, MTZ Belarus, Deutz Fahr, CaseIH-Mc Cormick, International, Fiat-New Holland, Zetor, Fendt, Massey Ferguson, Steyr, U445, U650, etc.) si nu numai piese de schimb ci si comert cu anvelope pentru utilaje agricole. Comercializam Utilaje Agricole Noi si piese de schimb, cu o vechime mai mult de 9 ani astfel avand o relatie foarte buna cu parteneri pe teritoriul Romaniei, UE. In anul 2017 stocul nostru a devenit mai larg, inclusiv cu piese universale, dar mai ales cu piesele de schimb pentru MTZ Belarus si Case IH.

Cumparam piese de calitate de la furnizori din Romania si din toata Europa, de la producatori ca Bepco Parts, Granit Parts, etc. In urma preturilor si a calitatii foarte buna , ne bucuram de cresterea clientiilor atat din judet cat si din tara. Din acest motiv v-am pregatit un SITE pentru comenzi ONLINE. www.pieseagroshop.ro

La comanda pieselor de schimb colegii nostrii le ambaleaza, le duce la curieratul rapid si le trimite oriunde ar fi solicitata comanda si cu oricare dintre curierele rapide solicitate de client.

Contactati-ne la:

Nr. tel: 0758-644.327
               0730-778.042
E-mail: kagomesrl@gmail.com

Produse
Servicii
Marci
Facilitati

Reviewuri

Fii primul care scrie un review

Spune-ti parerea acordand o nota firmei

Adauga un review

Autentificare