Serviciile Rhostermoclim SRL


Centrale de tratarea aerului
Climatizare integrala
Climatizare spatii comerciale
Climatizare spatii rezidentiale
Consultanta Rhostermoclim
Fără categorie
Multi şi VRVIII-S pentru aplicaţii rezidenţiale
Panouri Solare
Pompe de caldura pentru spatii comerciale
Pompe de caldura pentru spatii rezidentiale
Preparare ACM – Apa calda menajera
Produse Split aplicatii rezidentiale
Proiectare Rhostermoclim
Racire Tehnologica
Refrigerare pentru Industrie
Refrigerare pentru spatii comerciale
Servicii Rhostermoclim
Sistem Daikin Altherma Flex: Solutia pentru aplicatii comerciale
Sistem Daikin Altherma Flex: Solutia pentru aplicatii rezidentiale
Sisteme de control
Sky air aplicatii comerciale
Ventilatie pentru spatii comerciale

Proiectare 

Aceste solutii insumeaza totalitatea proceselor necesare in demararea unui proiect de climatizare. Echipa noastra de experti intocmeste lista de necesaruri tehnice ale incaperilor sau imobilelor in vederea implementarii proiectului. 
Un aspect esential il reprezinta alegerea si dimensionarea utilajelor in functie de marimea incintei, urmand stabilirea particularitatilor instalatiei. Tototdata, societatea noastra se implica in obtinerea avizelor necesare bunei functionari si operari a fiecarui proiect.

Consultanta 

Dat fiind faptul ca punem accentul pe confortul zilnic, echipa noastra de experti este intotdeauna pregatita sa va ofere cele mai potrivite alternative in functie de tipul si specificul proiectului dumneavoastra. Solutiile prezentate au ca finalitate obtinerea unui confort maxim cu un minim de efort.
Daikin a creat trei programe de selectie pentru o estimare precisa a proiectului dvs. specific si a va oferi astfel un maxim de confort, chiar si in etapa preliminara a alegerii / chiar si in etapa de considerare a optiunilor!
Realizati o estimare rapida a economiei la costurile de functionare si la emisiile de CO2 gratie Calculatorului economiilor de energie. Apoi, software-ul de simulare Daikin Altherma furnizeaza pentru fiecare aplicatie specifica o selectie corespunzatoare a pompei de caldura pe baza caracteristicilor locuintei respective si detaliilor locatiei. Iar pentru locuintele noi si proiectele de renovare programul de selectie si software-ul de simulare Daikin Altherma permite identificarea rapida si usoara a mixului optim de componente.

Servicii Confortul tau este motivatia noastra

Indiferent de solutiile de climatizare alese de dumneavoastra, societatea noastra va ofera servicii profesionale la standarde ridicate de executie. Oferta noastra de solutii rezidentiale, comerciale sau industriale este intotdeauna insotita de o gama completa de servicii.

Ofertare 

In baza consultantei si a proiectului acceptat se elaboreaza diferite oferte de pret pentru echipamentele necesare implementarii, pentru procesul de montare a sistemului si pentru punerea acestuia in functiune.

Garantie

Pentru a garanta buna functionare a intregii game de produse si servicii oferite, asiguram examinarea, localizarea si remedierea oricarei defectiuni survenite, cat si o oferta extinsa de piese de schimb.

Post-garantie

In baza semnarii unui contract asiguram extinderea perioadei de garantie.

Service

La solicitarea clientului, indiferent de natura sau complexitatea proiectului, asiguram servicii de interventie, depanare, intretinere si reparatii in cazul defectiunilor sau a oricaror alte erori care impiedica buna functionare a instalatiei.

Instalare

Indiferent de marimea sau locatia proiectului asiguram servicii complete de instalare a sistemelor alese de catre client, garantand implementarea intregului proiect in conformitate cu normele estetice, fara a deteriora aspectul general al locatiei in care este instalat sistemul.
 

Autentificare